Een verticale tuin
voor elk gebouw

Groene duurzame gevel

De klimhulpsystemen van Carl Stahl Green Walls zijn ideaal om een groene duurzame gevel mee te creëren. Of het nu gaat om een schutting, een woonhuis, een appartementencomplex of een publieksgebouw, binnen- of buitenshuis wij helpen je graag verder met het uitwerken van jouw ideale verticale tuin. 

Binnen- en buitenshuis

De klimhulpsystemen kunnen zowel op binnen- als op buitenmuren worden bevestigd. Het is belangrijk dat de ondergrond stevig is, zoals een houten ondergrond of een ondergrond bestaande uit metselwerk. 

Voor elk gebouw, van schutting tot aan publieksgebouw

Onze klimhulpsystemen zijn ideaal voor kleine en grote oppervlaktes. Ze worden toegepast op schuttingen, woningen, appartementencomplexen en publieksgebouwen. Onze spankabels en kabelnetten kunnen grote overspanningen maken.

Voor elk type gevel

Groene gevels voor huizen van particulieren met spankabels Carl Stahl Green Walls

Woningen

bakstenen gevel groen gemaakt met spankabels

Woongebouwen

entree met groene gevel

Bedrijfspanden

ontwerp jumbo dc Carl Stahl Green Walls

Publieksgebouwen

Standaard systemen

Voor stenen gevels hebben wij standaard klimhulpsystemen. Voor houten gevels zijn onze aluminium houders ook geschikt. Deze standaard systemen zijn te koop via de webshop, maar voor projecten kan je altijd contact met ons opnemen.
huizingaschool met verticale spankabels voorzien van groene klimhulp

Spankabel systeem

Als de gevel net even anders is en grote overspanningen nodig zijn kijken wij altijd even met je mee. Met spankabels zijn op een relatief simpele manier, grote overspanningen te maken. De spankabels zijn enorm sterk en vallen nauwelijks op. 
Powerhouse Eindhoven met spankabels langs de gevel voor groene gevel - Carl Stahl Green Walls

Kabelnet systeem

Kabelnetten worden vaak toegepast wanneer grote overspanningen gemaakt moeten worden. Het net is een mooie klimop voor planten en kan tevens dienen als valbeveiliging. Dit type klimhulp vergt wel wat meer voorbereiding, maar eenmaal uitgewerkt is dit een ideaal systeem.
Diamant groene gevel Carl Stahl Greenwalls

Inspiratie

Benieuwd naar onze groene gevels? Bekijk hier verschillende projecten. 

Wij monteren ook

De standaard systemen zijn voor kleine gevels relatief eenvoudig te monteren. Grotere projecten kunnen wij ook monteren. Carl Stahl Green Walls heeft een ervaren montageteam die de klimhulpsystemen monteert.
montage stadstimmertuinen groene gevel
groengevel stadstimmertuinen 2
"Great things are built with the best materials."
- Carl Stahl

Neem contact met ons op

Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een  e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tip: stuur direct een overzichtsfoto mee met je aanvraag en ontvang een passend en persoonlijk advies van ons!

    CONTACT