Hoe creëer ik een groene gevel?

Je kunt een groene gevel creëren door onze klimhulpsystemen op de gevel te monteren, waar klimplanten dan langs omhoog slingeren. Voor aan je gevel thuis kan je het best ons standaard systeem kiezen. Als de gevel net even wat anders is, kan je het best even contact met ons opnemen. RVS kabels kunnen verticaal, diagonaal of horizontaal geplaatst worden. RVS kabelnetten worden over het algemeen voor grote oppervlaktes gebruikt. Bekijk hier het overzicht van de 3 klimhulpsystemen.

Welke producten heb ik nodig voor een groene gevel met kabels?

Je hebt om te beginnen één of meer kabels in de juiste lengte nodig en de bijbehorende afstandhouders. Je hebt de keuze uit RVS basic (95mm), RVS robuust (120mm) en aluminium (95 of 150mm) afstandhouders. Aan de bovenkant en onderkant komt een afstandhouder én daartussen natuurlijk ook een aantal. We houden meestal een hart op hart afstand aan van ongeveer 1,5 meter. Bij onze afstandhouders krijg je er standaard een stokschroef en plug gratis bij. Om de kabel op een afstandhouder te monteren heb je de zelfbouw draadterminal nodig. Is de kabel langer dan 8 meter? Dan heb je ook een RVS aangrijpoog nodig, die je zo'n 25 tot 30cm boven de bovenste aangrijpoog bevestigt in de gevel. Daarnaast heb je natuurlijk een goeie ladder, een boormachine en een kabelknipper nodig. 

Om het jou makkelijk te maken kun je naast de losse producten ook kant en klare RVS basic en RVS robuuste sets in de webshop kopen. Bovendien zijn deze ook voordeliger dan wanneer je de producten los koopt.

Welke producten heb ik nodig voor een groene gevel met kabelnetten?

De kabelnetten worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarom is het belangrijk dat we de juiste maten hebben. Om kabelnetten aan de gevel te bevestigen, heb je RVS robuuste afstandhouders (120mm) nodig (deze worden standaard met stokschroef en plug geleverd) en een randkabel. De RVS robuuste afstandhouders worden ongeveer om de 1 meter gemonteerd. De randkabels worden met draadeind ook speciaal op maat gemaakt of je kunt ze met een zelfbouw draadterminals zelf op maat maken. We raden je altijd aan om even contact met ons op te nemen zodat we je verder kunnen helpen.

Op de speciale RVS kabelnetten pagina vind je nog meer informatie en inspiratie. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jou op.

Welk type gevels zijn geschikt voor de klimhulpsystemen?

Onze klimhulpsystemen zijn in principe geschikt voor elk type gevel. Of het nu gaat om een schutting, een woonhuis, een appartementencomplex, een publieksgebouw, een parkeergarage of een industriële loods, binnen- of buitenhuis. Een stenen, betonnen of houten gevel is wel het makkelijkst, maar voor alle andere gevels zijn ook oplossingen.

Monteren jullie ook?

Jazeker! De standaard systemen zijn voor kleine gevels (denk aan een rijtjeshuis) eenvoudig zelf te monteren, maar wij doen dat ook graag voor je. Hou er wel rekening mee dat we daar ook kosten voor moeten rekenen. Bekijk hier alvast onze montagehandleiding voor de standaard systemen. Grotere projecten worden vaak door ons montageteam gemonteerd. Carl Stahl Green Walls heeft een ervaren montageteam die de klimhulpsystemen monteert in zowel Nederland als België.

Hoe kan ik een prijs aanvragen?

Via ons contactformulier kan je eenvoudig een prijs aanvragen. Deze vind je onderaan de meeste pagina's op de website. Zo ook op deze pagina, klik hier. Om een passende offerte te maken hebben wij minimaal de breedte en de hoogte van de gevel nodig. Indien er bij de aanvraag een foto of tekening meegestuurd kan worden, kan kunnen we heel precies de prijs voor je bepalen. Graag ontvangen wij ook informatie over het materiaal waaruit de gevel bestaat, zoals steen, beton of hout bijvoorbeeld.

Wat is jullie bezorg en retour beleid?

Als je toch niet blij bent met je product, mag je het altijd binnen 30 dagen terugsturen. Zorg er wel voor dat deze onbeschadigd is. De kosten voor het terugsturen of -brengen betaal je wel zelf, maar wij zullen binnen 14 dagen het geld voor de materialen aan je terurgstorten.

Kan ik bij jullie langskomen?

Jazeker! Ons kantoor zit in Zaandam (Nederland). Hier kun je langskomen voor passend advies of om je webshop bestelling op te halen. We zijn op werkdagen open van 8:00 tot 16:30 uur. Veel kunnen wij ook via de telefoon, email of via Teams bespreken. 

Wil je toch liever langskomen en wil je zeker weten dat één van onze adviseurs aanwezig is, neem dan van te voren even contact op. Zie hieronder onze contactgegevens.
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 8:00–17:00u
Telefoonnummer
E-mail
Adres
Kleine Tocht 5
1507 CB Zaandam
Nederland
(google maps)
bankgegevens
KvK Amsterdam nr: 35029157
BTW nr: NL806332128 B01

SWIFT: ABNANL2A
IBAN: NL20ABNA0423791648
Algemene voorwaarden
contactforumulier

  great things
  are built
  with
  the best materials
  .

  CONTACT