Natuurschermen voor distributiecentra

Vegroen distributiecentra door middel van natuurschermen en groene gevels. Met de klimhulpsystemen van Carl Stahl Green Walls kun je elke oppervlak vergroenen, van vrijstaande gevels tot gevels met sandwich panelen. Wij hebben 3 systemen: spankabels met afstandhouders, spankabels zonder afstandhouders en het kabelnet systeem. Het hangt van de gevel en de wensen af, welk systeem het meest geschikt is. 
Gezonde
leefomgeving
De duurzame verticale tuinen dragen bij aan een schone lucht en een gezonde leefomgeving.
Hoge
biodiversiteit
Met de aanleg van verticale tuinen bevordert u de biodiversiteit in uw leefomgeving.
Verzorgt
verkoeling
Een groene gevel verzorgt op een natuurlijke en eenvoudige manier verkoeling in de ruimte binnenshuis.
Natuurlijke
geluidsbarrière
De begroeiing fungeert op een duurzame en natuurlijke manier als geluidsbarrière.

Natuurschermen

rondom een distributiecentrum

Met hulp van kabelnetten kan er op een relatief eenvoudige manier, een natuurscherm worden gerealiseerd. De kabelnetten worden door ons, naar wens, op maat gemaakt en gemonteerd in een frame.

Het grootste
natuurscherm van Nederland

Wij zijn maar al te trots dat wij het grootste natuurscherm van Nederland, in opdracht van Heembouw en Stellar Development, mochten realiseren bij Ara Almelo. Het natuurscherm, dat zich rondom het distributiecentrum uitstrekt, is 1 km lang en 15 meter hoog en bestaat uit een kabelconstructie met daarin onze kabelnetten. 
Het is nu al een imposante verschijning, maar zal straks - wanneer de planten zich door middel van de kabelnetten omhoog slingeren - een prachtige, groene constructie en een heuse eye-catcher zijn te midden van het landschap van XL Businesspark Twente. Voor Heembouw en Stellar Development staat natuurinclusiviteit centraal, wat duidelijk terug te zien is bij Ara Almelo.

Bekijk onderstaande video over het grootste natuurscherm van Nederland, waarin onze projectleider Coen schittert voor de camera en jou meer vertelt over dit geweldige project.

Groene gevels

rondom een distributiecentrum

Maak gevels en silo's op een eenvoudige manier groen met hulp van RVS kabels als klimhulpsysteem. 

Neem contact met ons op

Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een  e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tip: stuur direct een overzichtsfoto mee met je aanvraag en ontvang een passend en persoonlijk advies van ons!

    CONTACT