over ons

Great things
are built
with
the best materials.
– Carl Stahl
Bij Carl Stahl Green Walls geloven wij dat je met de beste materialen de meest geweldige, mooie en unieke dingen kunt creëeren. Van kleine tot grote projecten. Bovendien geloven wij dat duurzame groene gevels bijdragen aan een gezonde en inspirerende leefomgeving in het hedendaagse landschap.
Green Walls Logo

Sinds 1997

In 1997 is Carl Stahl Benelux B.V. opgericht als groothandel in roestvaste staalkabels en kunststof touwwerk voor de watersport én de industrie. We zijn onderdeel van de Carl Stahl Group met wereldwijd 70 vestigingen en meer dan 1.100 collega's.

Carl Stahl Green Walls is ontstaan uit onze liefde voor een meer duurzame wereld. Met onze producten kunnen wij bijdragen aan het creëren van verticale tuinen door heel Nederland en België.  

Wij maken de wereld graag een stukje groener

Green Walls

Met liefde maken wij de wereld een stukje groener. Bij Carl Stahl Green Walls gaat ons hart sneller kloppen van groen (in de stad) en van uitdagende vormen. Geveltuinen maken de stad tot een aangenamere plek om te vertoeven en zuiveren daarnaast onze lucht.

Naast dat wij klimhulpsystemen leveren, ontwerpen wij graag geveltuinen en, indien gewenst, monteren wij ook. 

Wij denken graag met je mee

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Kom langs of neem contact op

Carl Stahl Green Walls is gevestigd in Zaandam, samen met de andere afdelingen van Carl Stahl Benelux B.V. We hebben niet alleen een kantoor, maar ook twee grote werkplaatsen waar we onder andere de kabels op maat produceren en een grote voorraad hebben. Je bent altijd welkom om langs te komen voor meer informatie. 

Onze openingstijden zijn van 8.00 tot 17.00u. Loop even binnen of maak een afspraak voor een (online) meeting met één van onze specialisten. Stuur ons een e-mail (greenwalls@carlstahl.com) of bel ons op +31(0)75 303 03 99.

Het team

Carlos - Carl Stahl - Mooring Yachts - close
Carlos
Managing
Director
Carlos is algemeen directeur van Carl Stahl Benelux, maar ook actief met de verkoop van klimhulpsystemen.
Coen
Senior
Werkvoorbereider
Coen is hét aanspreekpunt van uitvoerders en monteurs. Hij is tevens de vraagbaak op technisch gebied.
Tim profielfoto - Carl Stahl
Tim
Junior
Advisor
Tim weet je van alles te vertellen over de groene gevelsystemen van Carl Stahl. Hij denkt graag mee met jouw wensen en adviseert je graag.
Jennifer
Marketing  
Manager
Jennifer zorgt er voor dat alle mediakanalen tip top in orde zijn. Haar doel is er voor zorgen dat de klant altijd centraal staat.
Tjerk
Logistics Manager
Magazijn
Tjerk is één brok ervaring. Het magazijn is zijn domein. Hij zorgt ervoor dat de voorraad op peil is en de orders verstuurd worden.
Erik profielfoto Carl Stahl Benelux
Erik
Sales
Engineer
Erik is actief in de verkoop en weet jou alles te vertellen over onze klimhulpsystemen. Advies nodig? Bij hem moet je zijn!
Tim - Carl Stahl Green Walls
Tim
Financial
Controller
Tim is de man van de cijfers en verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren. Alles kloppend krijgen is zijn doel.
Floris - Carl Stahl Green Walls
Floris
Senior
Monteur
Floris heeft ontzettend veel ervaring en weet als de beste projecten van A tot Z uit te voeren. 
Nieuwe collega profielfoto - Carl Stahl Green Walls
Jij?
(Hoofd)Monteur
Projecten
Word jij onze (hoofd)monteur? Ben je technisch en weet als geen ander projecten perfect tot uitvoering te brengen? Solliciteer dan direct!
CONTACT