Word jij onze nieuwe (hoofd) monteur?

Vacature

(hoofd) monteur

Basketbalkooi-nautique-Carl-Stahl
De projectenafdeling van Carl Stahl is dé specialist op het gebied van (val)beveiligingsnetten én groene gevel systemen. Jaarlijks werken we aan ruim honderd projecten. Dit doen we onder andere in opdracht van (onder)aannemers, staalbouwers, commerciële (zorg)instellingen en hoveniers. In de ontwerpfase ontwerpen we mee en uiteindelijk leveren onze monteurs het werk op. Leuk verhaal, maar wegens groei zoeken we collega's die deze mooie projecten gaan monteren door heel Nederland!

Word jij onze nieuwe monteur?
transparante constructie met groene gevel

Dit ga je doen

Nederland
ontdekken

Je reist door heel Nederland (en België) om projecten te realiseren. Wat ontwerpers en projectmanagers bedacht hebben met onze producten ga jij op locatie realiseren. Wekelijks werk je aan 2 tot 3 verschillende projecten voor verschillende soorten opdrachtgevers.
Parkeergebouw Leuven IMEC KU Carl Stahl

Projecten
opleveren

Je bent, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het juist monteren van onze producten. Je overlegd enerzijds met onze werkvoorbereider wat gedaan moet worden en op locatie heb je veel contact met de uitvoerder. Een project is af wanneer jij klaar bent.
Pontsteiger fietsenstalling Carl Stahl

Ervaring
opdoen

Je krijgt veel vrijheid om op locatie onze producten te monteren. Je doet ontzettend veel ervaring op op verschillende bouwlocaties. Daarnaast spreek en werk je met verschillende mensen. Geen dag is hetzelfde, dus als je het goed doet, leer je elke dag wat nieuws.
Ropeclimber - railsysteem CQfall

Klanten
blij maken

De projectenafdeling levert oplossingen waar klanten blij van worden. Jij bent hét visitekaartje op de bouw.
powerhouse eindhoven staalconstructie met verticale kabels

Bekijk het promo-filmpje

Verwachtingen en uitdagingen

Uitdagingen

 • Niet altijd weten wat je de volgende dag moet doen.
 • Je dag-werkzaamheden inplannen.
 • Zorgen dat je alle materialen hebt.
 • Beslissingen durven nemen.
 • Fouten durven maken.

Verwachtingen

 • Je hebt technisch inzicht.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je hebt je rijbewijs en VCA.
 • Je kan tekeningen lezen.
 • Je spreekt goed Nederlands.
 • Je bent een teamplayer.

Leuke dingen

 • Veel vrijheid.
 • Goed salaris.
 • Ruimte om persoonlijk te groeien.
 • Aardige (en slimme) collega's.
 • Kwartaaluitjes.

Geïnteresseerd of vragen?

Bel: 075-303 03 93 (en vraag naar Carlos)

Carl Stahl
in een notendop

Grote
achterban

Carl Stahl is opgericht in 1997 en van oorsprong een groothandel in rvs kabel, kunststof lijnen en toebehoren. We hebben veel ervaring met het in- en verkopen van de beste materialen in de hoogste kwaliteit. In Duitsland zit ons moederbedrijf Carl Stahl Architektur waar architecten en engineers werken en ons, waar nodig, ondersteunen.
Honk Kong International School playgarden Carl Stahl

Technische
kennis

Wij onderscheiden ons door de kennis die we hebben en delen deze graag met onze klanten. Ook met collega's van de verschillende afdelingen delen we veel kennis en ervaring. Onze kennis houden we up-to-date door het bezoeken van seminars of het volgen van cursussen, maar ook gewoon door praktische ervaring op te doen met onze projecten.
NAF 3186 CARLSTAHL Amstelkwartier

Oplossingen
leveren

Naast het leveren van materialen en kennis leveren wij als bedrijf met name oplossingen. We denken mee met klanten en luisteren goed zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Soms gaat het alleen om het snel of goedkoop leveren of monteren van materialen. Maar we zijn met name bekend om onze specifieke, technische en unieke oplossingen.
Magnetical fields mesh Carl Stahl

Mooie
projecten

We zijn altijd trots op de projecten waar we aan gewerkt hebben. We werken aan kleinschalige projecten van een paar duizend euro tot projecten van wel twee ton. Vaak zitten we al in een vroeg stadium met de ontwerpers aan tafel en het is altijd leuk om de projecten uiteindelijk gerealiseerd te zien worden. Daar dragen we allemaal aan bij.
Valbeveiliging Waternet - Carl Stahl
CONTACT